Horoszkóp

Kos

Kos

Kedves Kos! Úgy temetkezel gondolataidba, alkotómunkádba, mint akit homlokon csókolt a múzsa. Ma kevésbé foglalkoztatnak az élet dolgai, inkább befelé fordulsz és hajlasz rá, hogy az élet értelmérõl meditálj. Ezek olyan kapaszkodók, melyek valóban közelebb visznek az értelmes élet titkának megfejtéséhez.

Bika

Bika

Kedves Bika! A bonyodalmak máris megoldódtak. Az ügy pedig egyáltalán nem volt olyan komoly, mint eleinte hitted. Határozottságod igen jó benyomást keltett valakiben, akinek tervei vannak veled. Pénz áll a házhoz? Alighanem, de elõbb még tenned kell érte egy-két dolgot. De a cél viszont már nincs messze.

Ikrek

Ikrek

Kedves Ikrek! Túl keményen bántál valakivel, és bár tudod ezt, azt hiszed, gyengeségedet árulnád el azzal, ha nyíltan bevallanád tévedésedet. Ha jobban belegondolsz, hamarosan belátod, hogy épp azzal rombolod tekintélyedet, ha ragaszkodsz vélt igazadhoz. Megkönnyebbülsz, ha tiszta vizet öntesz a pohárba.

Rák

Rák

Kedves Rák! Ma munkahelyeden és családi életedben is sorsfordulók következhetnek be. Te tudod, hogy mit érdemelsz, jó vagy rossz hatások érhetnek-e inkább. Nem árt, ha odafigyelsz a nap eseményeire, és próbálsz elõre következtetni, tervezni. Valakinek igencsak nagy szüksége volna rád, de nem szeret kérni.

Oroszlán

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap olyan, mint a többi: az egyébként más napokon is derûs, boldog Oroszlán ma is vígan sétál alattvalói között. A morgó, zsörtölõdõ, éppenséggel rosszkedvû ragadozó viszont tehetne arról, hogy az elõbbi csoportba tartozzon. Este jó alkalom kínálkozik egy kis baráti összejövetelre.

Szűz

Szűz

Kedves Szûz! Régen álmodozol egy új munkahelyrõl, ahol nemcsak kéréseket, parancsokat hajtasz végre, hanem saját ötleteidet követve, tehetségedet kamatoztatva dolgozhatsz. Ma kaphatsz egy ajánlatot, és mégse mondj azonnal igent. Hiszen az est folyamán kiderülhet, hogy buktatói is lehetnek a váltásnak.

Mérleg

Mérleg

Kedves Mérleg! Mintha száznyolcvan fokos fordulatot vett volna a hangulatod. Újra kedvezõbb fényben látod a világot: vidám vagy és szerelmes. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap ne csak neked, de partnerednek is emlékezetes maradjon. Az életre szóló ígéreteket azonban alaposan gondold át.

Skorpió

Skorpió

Kedves Skorpió! A célokat már megfogalmaztad, eljutottál a tervezéshez is. Most viszont egyszeriben megváltozott minden. Nem tudod, hogy a közelmúlt eseményei milyen mértékben változtatták meg a lehetõségeket. Sajnos csak önmagadra számíthatsz, csak saját tudásodat használhatod. Bízz saját tapasztalataidban.

Nyilas

Nyilas

Kedves Nyilas! Reggel gyomor- vagy bélpanaszokkal ébredhetsz. Nincs szó semmi komolyról, talán csak kicsit többet idegesítetted magad mostanában. Ismét ok nélkül aggódsz. Most már makkegészségesen szállj kicsit magadba, hogy ezentúl többet fogod edzeni a testedet. Ma fogékony vagy a pozitív változásokra.

Bak

Bak

Kedves Bak! Váratlan ötletként teljesen új pénzszerzési lehetõségre bukkanhatsz. Azon lepõdsz meg, hogy ez eddig nem jutott eszedbe. A politikai, diplomáciai életben is kamatoztathatod tapasztalataidat. Szóbeli ráhatással, rétori képességeiddel elsöprõ sikert arathatsz. A társaság középpontjává válhatsz.

Vízöntő

Vízöntő

Kedves Vízöntõ! A keleti bölcsek nyugalmával töprengsz életed történésein. Így távolról és kívülrõl nézve magad sem érted, minek lótsz-futsz annyit, minek vállalsz annyi munkát. Holott jól tudod, hogy a hétköznapi sikerek nem elégítenek ki, hogy nagyobb dolgokra vagy hivatott, hogy többre, másra vágysz.

Halak

Halak

Kedves Halak! Független Halak vigyázat! Ma egy jelentéktelennek látszó flörtbõl is nagy dolgok születhetnek. Még fel sem ocsúdsz, és lám, máris veszélyes vizeken lubickolsz. Egyelõre önfeledten, felszabadultan. Késõbb azonban könnyen megbánthatnak. Mielõtt bármit is teszel, mindent alaposan fontolj meg.

Nagyvárad (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat
Margitta (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat
Székelyhíd (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat