2015. október 21., szerda 13:08

SZINETÁR DÓRA UTÁN NIKÁVAL ÁLLT ÖSSZE BERECZKI ZOLTÁN

Értékelés:
(0 szavazat)

A musicalszínész nemcsak új partnert választott, de azokat a dalokat is lecserélte, amelyeket nemrég még a (volt) feleségével énekelt.

 

Olyan hatalmas bulit tartott Bereczki Zoli hétfőn este a Magyar Színházban, hogy megemelkedett a teátrum teteje. Az Illúzió-koncerten egy teljesen új Zolit ismerhettek meg a rajongók, új partnerrel. Nem először lépett színpadra Veres Mónika Nikával, de mostanra biztossá vált, hogy megtalálta az „igazit”. Mint egy rockzenész, úgy tolt le Zoli néhány saját dalt, majd angyali mosollyal így konferálta fel a színpadra a szexi énekesnőt: „Jöjjön a régi, jó kedvenc, Nika!” És akkor felrobbant a színpad! A brutál szexi csaj és az énekes remekül passzolnak egymáshoz. „Két vándor, útjuk összeér...” – énekelték. Vajon mennyire ér össze? Meddig maradhat csak szakmai ez a kapcsolat?

– Minden sajnálatom ellenére, Nikának van barátja, és nem én! – tárta szét a karját lemondóan Zoli. – Annyira jól működünk együtt, nem is szeretném eltolni ilyesmivel. Ennyire jó énekesnőt nem mindennap talál az ember. Nagyon szeretek vele énekelni, remélem, ő is velem. Valóban forr köztünk a levegő, de csak szakmailag. Munkában nem lehet magánjellegű kapcsolat, nem is lépnék.

Mondja ezt az a Bereczki Zoli, aki egyszer már beleszeretett a partnernőjébe, feleségül vette, gyerekük született, és sok szép duett, amit ma már nem énekel.

– Ebből tanulva döntöttem úgy, hogy soha többé nem keverem a magánéletet a szakmaival, mert előbb-utóbb az egyik megöli a másikat. Szakmailag a csúcson vagyok, most nem is foglalkoztat a magánéletem.

Sokan mondták Zolinak a buli után, hogy most voltak először Bereczki-koncerten, de sokkal jobb volt, mint amire számítottak. Erre ő nevetve azt válaszolta:

– Én is most voltam először! Eddig ilyen koncert még nem volt. Ezen az estén az új és a régi lemezemről énekeltem dalokat, új dalokat, és szétszedtek érte! Jobb volt, mint az előző turné. Annak is örülök, hogy a rajongóim körében is megosztó Majkát szeretettel fogadták, és sikerült bebizonyítania, hogy ugyanolyan komolyan veszi a zenélést, mint én. Nagy bátorság volt, nagy siker, és ebből rengeteg erőt merítek. Az mindenképpen történelmi pillanat volt, amikor Majka és Curtis eltolta a Belehalok című dalukat, és Zoli velük rappelt. Sokan nem is hitték, amit láttak, hallottak, ezért a srácok énekeltek még egy dalt, majd besöpörték az ovációt. November végén megismétlik a koncertet, akkor Presser Gábor lesz a vendég.

 

(borsonline.hu)

 

Megjelent: 2223 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Nagyvárad (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat
Margitta (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat
Székelyhíd (Bihar)
3C
Eső
Szél: SSW 26 km/h
Ma: 2C min • 4C max
2C - 4C
kedd
1C - 8C
szerda
4C - 10C
csütörtök
2C - 9C
péntek
-1C - 6C
szombat